Holistična nega obraza odpravlja vzroke neravnovesja kože, ki je pogosto nečista, mastna ali suha. Z uporabo zdravilnih moči rastlin, sadežev in drugih naravnih sestavin (skuta, smetana, žitarice itd.), ki imajo za kožo blagodejne učinke, upoštevamo naravne ritme in holistične funkcije kože. Holistična nega obraza, kot se je lotevamo v Centru Zana, ponovno vzbudi samoozdravitvene in samoregulatorne procese kože. Ko se počutimo zadovoljni in smo povsem sproščeni, naša koža sije v naravni lepoti.

Postopek je pri holistični negi obraza običajno sestavljen iz stopenj, ki praviloma potekajo v sledečem vrstnem redu: odstranjevanje ličil, zeliščna parna kopel, globinsko čiščenje, piling kože, pomirjanje kože (maska), masaža stopal za notranje sproščanje organizma, sprostitvena masaža obraza, vrata in dekolteja.

V Centru Zana opravljamo nego obraza z naravnimi kremami, ki so sestavljene iz naravnih sestavin brez konzervansov. Nego prilagajamo trenutnemu stanju kože. Namen holistične nege ni le ‘čiščenje’ kože, pač pa sprostitev duha in telesa ter vzpostavitev vezi med našim fizičnim in duhovnim bitjem.

  • Holistična nega obraza

    Holistična nega obraza odpravlja vzroke neravnovesja kože, ki je pogosto nečista, mastna ali suha. Z uporabo zdravilnih moči rastlin, sadežev
  • Depilacija

    Depilacija je pol-trajna metoda odstranjevanja dlak, ki odstrani dlako skupaj s korenino. Koža ostane brez dlak od dva do osem
  • Ličenje

    Lepo in skladno naličen obraz je okras in pika na i vsake urejene sodobne ženske. Ličenje je lahko neopazno, samo